Laadukkaat kokonaisratkaisut aina suunnittelusta asennuksiin ja huoltoihin

Monipuolinen palveluvalikoimamme pitää sisällään kaiken aina järjestelmän suunnittelusta ja mitoituksesta huoltoon ja kunnossapitoon. Avullamme löydät niin viilennykseen kuin lämmitykseen liittyvät ratkaisut, joista on hyötyä pitemmäksikin aikaa.

Ota yhteyttä

Räätälöidyt palvelumme – 

toimimme kokeneena asiantuntijanasi kylmätekniikan, jäähdytyksen ja lämmityksen saralla.

Suunnittelu

Räätälöimme jäähdytys- ja lämpöpumppuratkaisut aina asiakkaittemme tarpeiden mukaan. Palvelukokonaisuutemme lähtee käyntiin konsultoinnista ja suunnittelusta, jolla varmistamme, että järjestelmä vastaa sinun toiveitasi ja tarpeitasi.

Urakointi

Suoritamme asennustyöt alusta loppuun vankalla ammattitaidolla ja sovitussa aikataulussa.

Huolto

Kun järjestelmä on toiminnassa, tarjoamme sinulle laitteiston käytönopastuksen sekä tarpeesi mukaan puhelinkonsultointia, huoltoa ja kunnossapitoa. Tekninen kunnossapitomme huolehtii niin meidän kuin muidenkin asentamista järjestelmistä – merkistä ja mallista riippumatta.

Etävalvonta

Urakoimiimme kohteisiin tarjoamme myös etävalvontapalvelua, jonka avulla pystymme seuraamaan järjestelmäsi toimintaa myös toimistoltamme tai tien päältä.

ClimaCheck-energiaoptimointi

Energiaoptimointi takaa analysoitavan laitteen taloudellisuuden ja tehokkuuden. Tarkistamme järjestelmäsi hyötysuhteen ClimaCheck-mittausmenetelmällä ja huollamme laitteesi vastaamaan sille asetettuja vaatimuksia. Näin varmistamme, että järjestelmä tuottaa investointivaiheessa suunnitellun lämmitys- ja jäähdytystehon luvatulla hyötysuhteella mahdollisimman taloudellisesti.


ClimaCheck-mittauksia teemme niin meidän kuin muidenkin asentamiin järjestelmiin. Toimitamme asiakkaallemme aina tarkan dokumentin tehdyistä mittauksista sekä suositelluista jatkotoimenpiteistä.aina asiakkaittemme tarpeiden mukaan.